KVARTIÅTTA COVERBAND

Boka coverband till er nästa företagsfest, bröllop, event

Om Kvartiåtta Coverband

Kvartiåtta är ett mångsidigt och erfaret coverband från Halmstad med hela Sverige som sin arbetsplats. Tillsammans spelar vi över 100 spelningar per år. I vår repertoar kan ni hitta allt från gamla rock-låtar, de mest omtyckta radiohitsen, schlager och allt där emellan. Varje unik konsert anpassas utifrån tillfälle och publik och vi passar lika bra till en sittande middag, bröllop som till festen med dansgolv.

Vi erbjuder dig en helhetslösning med musik, ljud och ljus. Allt för att du ska kunna fokusera på att ha en så trevlig kväll som möjligt. Tveka inte med att kontakta oss om du vill boka ett coverband som förhöjer din speciella dag.

Kvartiåtta på scen

SMAKPROV

VIDEO FRÅN EN AV VÅRA MÅNGA SPELNINGAR

Spela videoklipp

VÅRA UPPDRAG

BRÖLLOP

Vi har spelat på åtskilliga bröllop, både under vigslar men främst på bröllopsfester. Tillsammans har vi förgyllt kvällen för många brudpar.

HALMSTADREVYN

Under 4 år har vi varit husband till Halmstadsrevyn, Göörglad. Vi har även varit orkester i revy sm 2018. Xerxes tilldelades 2017 Bosse Parnevikstipendiet.

FUNKISMELLO

Sedan 2017 har vi haft äran att vara husband till Funkismello i Halmstad. Vi kompar sångarna på deras stora kväll  och medverkar under auditions.

TEATERPROJEKT

Vi har varit med i flera olika teaterprojekt. Projekten har varierat från barnteaterar till stora produktioner där b.la Johannes Brost har medverkat.

AFTERSKI/BEACH

Vi har erfarenhet av att spela både på afterski och afterbeach. Under åren har vi spelat både i skidorterna Hemsedal och Borgafjäll, den grekiska ön Kos samt i Vilshärad.

PRIVATFEST

Vi har spelat på väldigt många privatfester samt firmafester. Oss kan man kontakta både för mingel och till en riktig fest med dansgolv.

BANDET

XERXES ANDRÈN

TRUMMOR/SÅNG

OSCAR PAHLM

BAS/SÅNG

SIMON WELANDER

GITARR/SÅNG

MÅRTEN HOLMBERG

KEYBOARD/SÅNG