OM KVARTIÅTTA COVERBAND

Kvartiåtta har spelat över 1000 spelningar tillsammans sedan vi grundades 2012. Vi är mycket erfarna och här nedan listas några få populära utdrag från vår tid tillsammans.

Våra uppdrag

BRÖLLOP

Vi har spelat på ett åtskilliga bröllop, både under vigslar men främst på bröllopsfester. Tillsammans har vi förgyllt kvällen för många brudpar.

FUNKISMELLO

Sedan 2017 har vi haft äran att vara husband till Funkismello i Halmstad. Vi kompar sångarna och medverkar även under auditions.

AFTERSKI/AFTERBEACH

Vi har erfarenhet av att spela både på afterski och afterbeach. Under åren har vi spelat både i skidorten Borgafjäll, den Grekiska ön Kos samt i Vilshärad.

HALMSTADREVYN

Under 4 år har vi varit husband till Halmstadsrevyn, Göörglad. Vi har även varit orkester i revy sm 2018. Xerxes har även tilldelats Bosse Parnevikstipendiet.

TEATERPROJEKT

Vi har varit med och spelat i flera olika teaterprojekt. Projekten har varierat från barnteater till stora produktioner med bl.a Johannes Brost.

PRIVATFEST

Vi har spelat på väldigt många privatfester samt firmafester. Oss kan man kontakta både för mingel och till en riktig fest med dansgolv!

Stäng meny